28 Aralık 2012 Cuma

Fransa Ganimetleri

5-6 gündür seyahatteydim ve tabi ki oje çılgınlığı yaşadım.
Fransa'nın Bretagne bölgesinde Lorient isimli çok küçük ve şirin bir şehrine gittim. Tabi imkanlar kısıtlıydı. Bir Paris değil neticede. Ancak ben yine de aradığımı buldum :)

Açıkçası uzak kaldığım süre boyunca takip ettiğim blogerlar o kadar çok güzel ve farklı şeyler paylaşmış ki ; onları mı okuyayım, çekilişlere mi katılayım, yoksa aldıklarımın fotoğraflarını mı hazırlayayım derken bayağı telaşlandım.

Şimdilik toplu bir fotoğraf hazırladım. Ancak daha sonra detaylı olarak hepsini yazmayı düşünüyorum. 

En çok sevindiklerim ise bana hediye gelen Chanel Coco Mademoiselle parfümüm ve Christian Dior ojelerim. Kırmızı olanını şimdiden denedim bile.


*** I was on christmas holiday in France. I went to Lorient and Plomeur in the region of Bretagne. Cities are small and I couldn't find so many beauty shops. Of course It is not a Paris but STILL I found what I was looking for :)

I bought some stuff and I got some stuff as a present. Here is the first quick look of my cosmetics. But I will write a detailed review for each of them. 

The ones I loved most are my gifts Coco Chanel Mademoiselle parfume and Christian Dior nail polishes. I have already tried the red one!


Sigma Beauty Essential Brush Kit Giveaway!!! *Opens Internationally*

Şu sıralar delicesine makyaj fırça seti istiyorum. Bu çekilişi görünce katılmazsam ayıp olur dedim. Keşke benim olsa...

Siz de katılmak istiyorsanız TIK TIK



ÇEKİLİŞ: Güzellik Nehri



Güzellik Nehri: HOŞGELDİN EEEYYY 2013 ÇEKİLİŞİ!!!!: Merhaba Sevgili Guzellik Tutkunlari... Yeni bir yila girip, bu iyi mi kötü mü olduguna bir türlü karar veremedigimiz enteresan yili ugurl...

Benim olsun....

22 Aralık 2012 Cumartesi

Vintage Floral Nail Art

Bu maniküre çok özeniyordum ve neyse ki çok kolay bir teknikle kendim de uyguladım!
Buradaki video ile nasıl yapılacağını siz de öğrenebilir ve deneyebilirsiniz!

Bugün seyahate çıkıyorum ve biraz özenmek istedim :) Uçağa yetişmem gerektiği için sadece bir kaç fotoğraf koyabiliyorum. Dönünce detaylandırırım artık :)

İşte sonuç! Nasıl olmuş?


*** I envy this manicure a lot! Thankfully there is a very simple technique to apply this. 
HERE you can learn how to aplly this and try

I am going on holiday today and I wanted to make something nice with my nails. I can only upload a few photos because I have a plane to catch!

How do you guys find it?


16 Aralık 2012 Pazar

Golden Rose Holographic Colors

İyi Pazarlar!

Yakın zamanda yapıp yazısını yazmadığım bir manikürü paylaşmak istiyorum. 

Elimdeki ve ulaşabildiğim tek holografik ojeler Golden Rose'un. Türk markalarının da böyle değişik ojeler çıkması harika! Keşke diğer tüm oje üreticileri de yapsa ve daha da yaygınlaşsa. Çünkü bu tarz ojeleri bulması da zor oluyor. 

Holografik ojeleri biraz değişik kullanmak istedim. Elimdeki renkleri sınırlı. Sadece 4 tanesini almıştım ve onları işte böyle koyudan açığa doğru kullanarak renk geçişi elde ettim. 







Ve kullandığım renkler.

Bu renk geçişlerini sadece bu üç ojeyle sağlamak tabi ki mümkün değil.

O yüzden taban olarak koyu pembe, açık pembe ve beyaz gibi renkler kullanıp, üstüne de tek kat holografik ojeleri sürünce bu geçişi elde etmiş oldum .




Nasıl olmuş?

8 Aralık 2012 Cumartesi

Golden Gradient

İş yoğunluğu yüzünden şu sıralar pek yazamadım. Ojesiz durmamakla birlikte, her hangi bir süsleme yapmaya vaktim kalmadığı için düz renkleri tercih ediyorum.

Ancak yine stoktan yiyerek eskiden yaptığım bir manikürü paylaşacağım. Bunu pamukla yapmıştım. Gradient tekniğini genelde yapıyorum.Çünkü çok kolay ve hızlı bir şekilde farklı bir manikür elde ediyorsunuz. Bu manikür de tırnağımda olduğu sürece oldukça ilgi çekti. Hoşuma gitmedi diyemem :)

Sizce nasıl olmuş?

Flaşlı ve flaşsız fotoğrafları görelim:




Pis gözlüğümün kusuruna bakmayın lütfen :)

Ve kullandığım malzemeler soldan sağa:
Rimmel French Manicure bazı
Flormar 394
Flormar 387
Essence Make It Golden
Lady Rose G11


7 Aralık 2012 Cuma

Pastel Yıl Başı Özel Seri



Bu güzeller Pastel'in yıl başı için çıkardığı limited edition ojelermiş. Twitter'daki sayfalarında bugün rastladım ve fellik fellik arayıp bulacağım! Acaba nerede satılacaklar çok merak ediyorum!

Numaraları soldan sağa 315, 316, 317

1 Aralık 2012 Cumartesi

Christmas Nail Art

1 Aralık itibariyle Christmas sezonu resmen açılmıştır dostlar! Ben de kendimi kırmızı, yeşil ve beyaza kaptırmaktan alamadım. 

Çok seviyorum yılın bu zamanını. 


İlk defa tırnaklarıma şekil çizmeyi denedim. Bence ilk deneme için gayet iyi oldu ve çok sevdim. Sizce? :)

Kullandığım tüm malzemeler şunlar:

Alix Avien 216
Pastel 74
Rimmel Tip Whitener
Essence Make It Golden
Flormar Nail Art 12 Siyah