22 Ocak 2013 Salı

China Glaze Lorelei's Tiara


Ve son China Glaze'im Lorelei's Tiara ismindeki gri küçücük simler ve mavi daha büyük mavi simlerden oluşan ojemiz. Bu da tamamen simlerden oluşuyor ve şeffaf tabanlı.
Baz üstüne iki kat uyguladım. Sürerken nedense topaklandı. Bir garip oldu. Bu yüzden kimi yerlerde bozuldu. Ama güzel olan yama yaparken hiç anlaşılmıyor :) 

Yine simli olduğu için nispeten çabuk kuruyor. 

Üzerine tek kat top coat sürdüm ama yetmedi. Emdi resmen. O yüzden pütürlü yüzeyi gidermek için bayağı bir kat top coat gerekecek sanırım. 

Ayrıca çıkarması da ayrı bir dert olacaktır, ama neyse ki folyo yöntemini artık biliyoruz. Can kurtarıcımız, seviyoruz kendisini

İnanılmaz parlak, göz alıcı bir oje. Parıl parıl parlıyor. O yüzden yarın işte nasıl, ne tepkiler alacağım bilemiyorum :)






 OK guys, so this is my last China Glaze called Lorelei's Tiara. It is made of teeny tiny silver glitters  and bigger blue glitters with clear base. 

I applied 2 coats on base coat. It got lumpy while applying the second coat. But the good thing is you can easily fix it without any bad messy look :)

It dries fast enough again like any other glitter polishes. 

I put one top coat. But it soaked it. So it needs so many top coats to get the gel look. 

It will be so hard to remove my nails but THANKFULLY we know the foil method to remove :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder